Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Мнения и коментари

Скъпи гости, ние ценим Вашето мнение. Тук можете да изкажите Вашите впечатления и препоръки отностно пристоя Ви при нас.

  1. Виктория08-05-12

    Страххотно уютно,тихо и спокойно мясно за всички компании с деца, двойки веселяци и хора които искат тишина! Стаите бяха много удобни, практични чисти с хубава гледка на 2 пресечки от големия център, от аквапарка от парка със забавления в близост с детска площатка, тенис корд и мн. др. А най хубавото е че е на 5 мин от плажа слизате до центъра и на още една пресечка е южния или по точно централния плаж! Плажа е много чист с много капанчета, барчета и всички други екстри… незнам нашето море с компанията беше върхът има много забавления за различни хора ако иска някой да се забавлява до край да отиде в семейната къща M§М

  2. Албена Данчева07-08-16

    Вече пет годин отсядаме на това място.Харесва ни,че е тихо и спокойно.Стаите са много удобни.Всичко е много добре поддържано.Къщата е близо до центъра и плажовете.Но най-хубавото на тази къща са нейните собственици.Много сърдечни,усмихнати и гостоприемни хора.Идеално място да си починете.

Остави коментар